ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Γνωρίζοντας τη χλωρίδα του νησιού
Ιδιαίτερα τους χειμερινούς και ανοιξιάτικους μήνες έχουμε προγράμματα πεζοπορίας -κατόπιν συνεννόησης- στα μοναδικά αρχαία μονοπάτια του νησιού. Η συνοδεία εξειδικευμένου γεωπόνου (στην αγγλική) κάνει την εξερεύνηση της ιδιαίτερα πλούσιας χλωρίδας του νησιού πραγματική εμπειρία. Στην Κέα υπάρχουν πάνω από 3.000 είδη φυτών, συμπεριλαμβανομένης και της σπάνιας ορχιδέας.

Γάμος
Αν ενδιαφέρεστε για σύμφωνο συμβίωσης ή ανθρωπιστική τελετή, αυτή μπορεί να γίνει εξ'ολοκλήρου στην Αγροικέα δίπλα στην πισίνα με θέα το ηλιοβασίλεμα. 
Θρησκευτική τελετή μπορεί να λάβει μέρος σε ένα από τα παραθαλάσσια εξωκκλήσια του νησιού και να ακολουθήσει γεύμα και πάρτυ στην Αγροικέα.
Η Αγροικέα μπορεί να φιλοξενήσει για διαμονή μέχρι 18 άτομα. Πάρτυ όρθιων μπορεί να γίνει για μέχρι 150 άτομα. Γεύμα καθημένων για μέχρι 70 άτομα.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε το ιδανικό σας event.

Πάρτυ
Θέλετε να γιωρτάσετε κάτι μοναδικό με ένα μέχρι και πολυήμερο πάρτυ για μέχρι 150 άτομα; γεννέθλια; bachelor; hen party; ότι είναι αυτό, αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και επικοινωνήστε μαζί μας να οργανώσουμε ένα θεματικό πάρτυ στην Αγροικέα.

Retreats
Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου η Αγροικέα διοργανώνει ολιγοήμερα θεματικά retreats. Για να λαμβάνεται έγκαιρη ενημέρωση εγγραφείτε στο newsletter μας ή γίνεται φίλοι στη σελίδα μας στο facebook.
Αν σας ενδιαφέρει να οργανώσετε το δικό σας retreat στην Αγροικέα, επικοινωνήστε μαζί μας.